Procés participatiu per a l’elecció del grup musical que actuarà al concert juvenil de la Festa Major de Viladecans el divendres 6 de setembre al Parc de la Marina.

Durant els mesos de febrer i març, el servei de joventut de l’Ajuntament de Viladecans treballa per trobar opcions musicals juvenils de qualitat que tinguin disponibilitat de data per dur a terme un concert durant la Festa Major d’estiu el divendres 6 de setembre a Viladecans.

Del 20 de març al 03 d’abril es desenvoluparà el procés participatiu que implica als i les joves de Viladecans. Aquests i aquestes disposen fins al dimecres 3 d’abril a les 23:59 h per dir la seva mitjançant votació popular en l’enquesta online. L’enquesta estarà disponible a partir del dimecres 20 de març a les 00:01 h.

Durant la primera quinzena del mes d’abril es farà pública la opció més votada, sent aquesta la formació musical que acabarà actuant durant la Festa Major d’enguany, sempre i quan continuï tenint disponibilitat per la data del 6 de setembre.

El procés de participació ja ha finalitzat.

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.