STEVE ROBERTS & FRIENDS + VESTBY en concert

STEVE ROBERTS & FRIENDS + VESTBY en concert

Data/Hora: 05/04/2019 - 22:00

El divendres 5 d’abril tenim el plaer de convidar-vos a aquest concert màgic que ens oferiran dues de les formacions actuals més interessants del Baix Llobregat.

Vestby(Pop lo-fi) és un duo. Fan cançons de tres acords, samplejen ritmes i transcriuen les lletres revelades per l’Oracle del Llobregat. Canten a les coses brillants: or autèntic i falsificacions. Els hi agraden el fuzz, sintetitzadors clàssics, Fender Telecaster, les tradicions, Pepsi, l’electroclash i Jonathan Richman. Presenten el seu primer EP autoeditat i mantenen el seu vell slogan “todo se ve más claro desde la atalaya del neoliberalismo”. Són el Xavier Llopis “Trostky” a la bateria i sintetitzador, i l’Ivó Valdivielso a la veu, guitarra i sampler.

Steve Bruce Roberts, juntament amb una banda de luxe – Roger Gascon (The Lazy Lies, Chet), Louis Lambeau (Quicksand Remedy, Dry Town), Olalla Wallin (Chet), Carlos Montserrat (The Brothers Dupree, Jo Ni Cas), Toni Rosselló (Deskartats) i Bob Morris (The Brothers Dupree) – presenta el seu últim treball, ‘Perfect Years’, un disc de 10 cançons escrites en un estil que Steve li diu ‘retro-hybridism’ i que barreja influències de tota la seva trajectòria, com el power-pop dels anys 70 de That Boy, la psicodelia de Butterfly, el blues-pop de Creatures of the Pen, el folk eteri de Templeton Terrace o el disc-reggae-balcànic de Things I Didn’t Do. És una mirada sardònica i tendra al passat i el present d’un somni de vida; un popurrí eclèctic però equilibrat que combina l’alegria pop amb ritmes contundents i suaus; una mostra de classicisme modern que ofereix alguna cosa per a tots, i que no deixa immòbils ni peus ni emocions.

Localització: Centre de recursos per a joves CAN XIC

Carregant mapa...

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.