FRENETIC FEST, concert benèfic

FRENETIC FEST, concert benèfic

Data/Hora: 14/12/2019 - 20:00

Concert benèfic per l’Associació Hardcore Hits Cancer (HCXHC)* amb les actuacions de:

Último Rekurso és una banda de punk rock nascuda a Sant Boi de Llobregat al setembre de 2013. Els seus membres provenen de bandes ja desaparegudes com Zitzània, Psikosis Kannabica o Punk Floid. Compten amb un primer disc al carrer titulat “Nos vemos en el infierno”.

X-Closs és una formació del subsòl del barri barceloní de Sant Andreu, sorgida de la dissolució d’ASSAC. Als antics components, en Sergi, en Jaume i en Xavi, se’ls afegeix en Diego a la veu. Els X-Closs ofereixen un Hardcore del de tota la vida, amb tota l’essència i la velocitat que t’excita des de el primer tema. Concerts curts però intensos, visca el hardcore, visca X-Closs!!

Animal farm vénen des de Viladecans a destrossar la tarima amb la seva old school hardcore a tope. Porten en el mundillo des de 1993 i encara que van fer una llarga pausa musical de 20 anys, no han perdut ni les ganes, ni el ritme. Ens mostraran el seu nou àlbum “Something to Do” (2019).

Lobötomics és una banda de disbauxats sense remei formada a Lleida en 2016, amb components d’antigues formacions de l’escena punkrockera, metalera i thrashera com: M.K.B., Herejia, Fuck Furzias, Pànic, Desobediència, Arrels, etc…
Grup de so cru, diferent i contundent, on predominen les bases rítmiques eixordadores, les afilades guitarres i les veus que criden fins a l’extenuació.

Entrada gratuïta.
El que es recapti de la barra serà íntegre per l’Associació HCXHC.

*HCXHC (Hardcore Hits Cancer) és una associació legal (registrada en la sec. primera del registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya) sense ànim de lucre, l’objectiu principal de la qual consisteix a ajudar anímica i econòmicament a malalts de càncer i recaptar diners per a donar a fundacions, especialment infantils; organitzant festes, concerts i venda de marxandatge. Tot això relacionat amb la música Hardcore, Punk-rock i Metall. Ajudant a difondre a més, el missatge que en aquest tipus de música també hi ha cabuda per a la solidaritat.

Localització: Centre de recursos per a joves CAN XIC

Carregant mapa...

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.