Espais i serveis

Espais a Can Xic

PlaySala Play
Sala polivalent on podràs assajar balls o obres de teatre, fer concerts, rebre i impartir tallers de tot tipus, mirar una peli de cinema, jugar a videojocs, etc.
Dimensions de la sala: 125 m2.
Sol·licitar reserva
El_PuntEl Punt
Espai on es troba el Punt d’Informació juvenil de Viladecans, on pots informar-te sobre temes acadèmics, laborals, de salut, mobilitat, oci i cursos. És l’espai per preguntar tot allò que dubtis o vulguis saber, agafar informació o parlar de les teves inquietuds. El Punt és un espai per tu, vine, pregunta i utilitza’l!
COMSala Com
Sala d’estudi i treball acadèmic oberta als i les joves de Viladecans.
Dimensions de la sala: 48 m2.
Sol·licitar reserva
AmbigúEspai Ambigú
Epicentre de l’equipament que aglutina tota la informació. Punt de referència.
MacSala Mac
Intercanvia idees i coneixements amb joves que tenen les mateixes inquietuds que tu sobre arts audiovisuals. Treballa amb un Mac programes com el Final Cut, l’Adobe Premier, etc.
Dimensions de la sala: 16,5 m2.
Sol·licitar reserva
NextSala Next
Espai amb 12 ordinadors i connexió a Internet on podràs cercar informació i feina, fer treballs, retocar imatges amb Photoshops, etc.
Dimensions de la sala: 39 m2.
Sol·licitar reserva
El TerratEl terrat
Si ets creadora o creador i vols mostrar la teva obra, passa-t’hi! Espai polivalent de trobada, exposicions i tallers culturals de tot tipus.
Dimensions: sala nº1, 44 m2; sala nº2, 40 m2; i terrassa, 19 m2.
Sol·licitar reserva
+Intim+ Íntim
Sala de consultes en matèria de salut. S’ofereix el servei del Punt de Salut tots els dilluns.

Serveis a Can Xic

El Centre de Recursos per a Joves Can Xic t’ofereix eines, cursos, informació i espais on orientar-te i desenvolupar-te. Des d’una activitat d’oci o lleure fins a qualsevol activitat formativa.

Punt d’Informació Juvenil on t’informarem sobre què pots estudiar, quins cursos pots fer dins o fora la ciutat, com trobar feina i quines oportunitats tens de marxar a l’estranger. Informació sobre salut, estudis i àmbit formatiu acadèmic, ocupació, habitatge, mobilitat internacional, etc. Obrim de dilluns a divendres totes les tardes! Demana hora, truca o vine personalment!

Assessorament i serveis d’orientació en àmbits tant diferents com els de salut, acadèmic, ocupació i mobilitat internacional. Si vols més informació, fes click aquí.

Reserva de sales. Pots sol·licitar la sala gratuïtament per ballar, estudiar en grup, jugar a un joc de taula, mirar una pel·lícula, fer una exposició oral o qualsevol altra activitat. Omple el formulari per demanar la sala que trobaràs a aquesta mateixa pàgina.

Sala d’exposicions. Si ets artista o vols exposar les teves pintures, escultures, fotografies o qualsevol tipus de creacions, tenim la sala adequada perquè puguis fer-ho. Contacta amb nosaltres!

Expo #Dripptures

Sales per fer treballs i deures. També tenim sales per estudiar en grup.

Sala d’ordinadors (Pc’s). Et pots venir a connectar a internet una hora al dia; o venir a fer un treball, el teu Currículum vitae, etc.

Sala Mac. Pots utilitzar l’ordinador Mac per editar vídeos o fer servir programes de disseny.

Tallers i cursos per joves.

Sala Play

Videojocs. Reserva la consola (PS3 o Wii) una hora per jugar amb fins a 3 amics i amigues més!

Sala de concerts. Si tens interès en realitzar un concert amb el teu grup de música a l’equipament de Can Xic. Posa’t en contacte amb nosaltres!

4 Formatges

Sol·licitud de reserva i cessions de sales

FES LA SOL·LICITUD DE RESERVA
Et contestarem per mail la viabilitat o no de la sol·licitud que estàs cursant. Estigues atent/a al mail.

 • Format: 12345678A o X1234567A
 • :
 • :
  1. La utilització de les sales, dins l’horari del centre serà gratuïta per a les entitats ciutadanes i particulars, prèvia autorització de la direcció de l’Àrea de Serveis Personals. Aquesta atendrà als criteris: disponibilitat de la sala i ús d’acord amb les finalitats del centre i l’entitat.
  2. No està permès l’ocupació de l’espai per un altre usuari/a diferent a la que consti en aquesta sol·licitud, ni la realització d’una activitat diferent a la descrita.
  3. Les taxes de lloguer de sales, consergeria, entre d’altres serveis, estan establertes i regulades en l’ordenança fiscal vigent, dins l’apartat 1.13.
  4. No és permès fumar ni menjar als espais abans relacionats.
  5. No és permès el canvi de mobiliari d'un espai a un altre sense permís previ.
  6. S'ha d'ordenar l'espai utilitzat quan acabi l'activitat i respectar les hores d’utilització acordades.
  7. El/La demandant de l’equip és el responsable del mateix, del seu possible deteriorament i de la indemnització que correspongui.
  8. Només poden ser responsables d’utilitzar l’equip de so els usuaris que puguin acreditar que tenen els coneixements necessaris.
  9. El personal del centre, m’ha informat de la normativa vigent de l’equipament.
  ATENCIÓ: d’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades que figurin en aquest document s’inclouran a la base de dades del Centre de Recursos per a joves Can Xic i seran utilitzades exclusivament amb la finalitat de gestionar el servei, i informar als usuaris de les activitats que s’organitzen a l’esmentat equipament. Si ho desitja pot revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, fer ús dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades dirigint-se al Centre de Recursos per a joves Can Xic.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.