PIZZES DIFERENTS PER SORPRENDRE (taller)

PIZZES DIFERENTS PER SORPRENDRE (taller)

Data/Hora: 01/03/2018 - 19:00 - 21:30

Realitzarem quatre elaboracions originals en les quals les masses tindran un significat especial. Són focaccia de Boletus, pernil i menta; calzone d’escalivada i tofu fumat; integral de salmó, fonoll i espàrrecs silvestres, i bastonets de quinoa, tomàquet deshidratat i parmesà. Hi utilitzarem diferents farines com la de cigró, passant per la de quinoa i gaudint dels matisos de la de blat sarraí. Un taller amè i divertit en el qual coneixerem un altre món dins la pizza casolana.

A càrrec d’Héctor Marina, xef.
Preu: 16 euros (material i degustació inclosos). De 8 a 10 places.

Localització: Centre de recursos per a joves CAN XIC

Carregant mapa...

Sol·licitud de plaça

Inscripcions tancades.

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.