EN BICI SENSE EDAT (prova pilot)

EN BICI SENSE EDAT (prova pilot)

Data/Hora: 27/11/2017 - 15/12/2017 - Tot el dia

En Bici Sense Edat és una iniciativa que vol retornar a la gent gran la capacitat d’anar amb bicicleta i sentir el vent als cabells. Tot gràcies a la utilització d’un tricicle especialment adaptat i amb participació de conductors i conductores voluntaris i voluntàries.

La gent gran de Viladecans ara té la oportunitat d’experimentar aquesta iniciativa de forma gratuïta durant la prova pilot que es durà a terme del 27 de novembre fins al 15 de desembre de 2017.

En total es pretén fer 3 sortides diàries amb la bicicleta, 2 en horari de matí i 1 en horari de tarda. Els horaris, dates i lloc de sortida es tractaran directament amb els participants del projecte.

Els voluntaris i voluntàries que estiguin interessats en participar, ho podran fer inscrivint-se a al telèfon 936 470 024, presencialment al centre de recursos per a joves de Viladecans o a través d’aquest formulari (el formulari ja no està vigent per trobar-se fora de termini).

El divendres 24 de novembre a les 18.30 h es farà una formació gratuïta per aquells i aquelles interessats i interessades en participar a l’aventura ciclista.

gent gran bici modificido copia


Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.