BROEM + BELY BASARTE + EL NIÑO DE LA HIPOTECA A LA FESTA MAJOR DE VILADECANS

BROEM + BELY BASARTE + EL NIÑO DE LA HIPOTECA A LA FESTA MAJOR DE VILADECANS

Data/Hora: 08/09/2018 - 21:30

Aquest any el concert jove de Festa Major al parc de la Marina de Viladecans estarà format per la Bely Basarte, que va començar la seva carrera musical pujant covers i composicions pròpies a YouTube, aconseguint centenars de milers de seguidors; i El niño de la hipoteca, que l’any 2007 va començar la seva carrera en solitari aconseguint figurar com un dels millors cantautors d’Espanya. La seva música és acústica i barreja rumba, folk i punk com a un punt d’afluència de diferents estils i músiques com la de Jorge Drexler, La Cabra Mecánica, Kiko Veneno o Silvio Rodríguez, entre d’altres.

Per introduir aquests fantàstics concerts, comptarem amb la presencia a l’escenari del grup local Broem; un projecte musical d’Aitor Andón, músic de l’escena HipHop nascut a Viladecans. En 2017 es va formar la banda de músics que ho acompanyen diàriament i que completen la seva música.
Amb el seu primer treball professional sota el braç, titulat EFECTO BOOMERANG, Broem vol escapar dels prejudicis que tant se li impliquen a aquest gènere a través de les seves lletres, temàtiques, estètica i directe. En les seves cançons es poden trobar referències que passen pel Rock, el Jazz o el Funk.

 

Localització: Parc de la Marina

Carregant mapa...

Recuperar contraseña
Escribe tu email.
El sistema te enviará una nueva contraseña a tu email.